Η Εταιρία

Η Prostage δραστηριοποιείται στην Αγορά της Μουσικής και του Επαγγελματικού Ήχου, από το 2007.

Εξειδικευόμαστε στην πώληση προϊόντων Επαγγελματικού Ήχου & Φωτισμού, καθώς και στην μελέτη και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Φιλοσοφία μας είναι η αντιμετώπιση του πελάτη με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης και μακράς διάρκειας.

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα prostage.gr διαθέτει άριστης ποιότητας & επώνυμα προϊόντα Επαγγελματικού Ήχου & Φωτισμού, Συστήματα Εγκατάστασης Ήχου (Installed Sound), προϊόντα Εξοπλισμού DJ, προϊόντα Εξοπλισμού Studio καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία σε Μουσικά Όργανα και Αναλώσιμα, όλα προοριζόμενα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ηχητικού, φωτιστικού και μουσικού εξοπλισμού των μουσικών, ηχοληπτών, τεχνικών ήχου & φωτιστών, μουσικών παραγωγών, σπουδαστών μουσικής τεχνολογίας, ιδιοκτητών χώρων και άλλων.

Έχοντας ως στόχο την άριστη ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης, φροντίζουμε για την άμεση ανταπόκριση και απάντηση σε οποιαδήποτε τεχνική ή εξειδικευμένη ερώτηση τυχόν προκύψει.

Επιπλέον, φροντίζουμε για την υψηλή ταχύτητα αποστολής των παραγγελιών σε πανελλαδική βάση, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη προσοχή και στην ποιότητα των συσκευασιών.

Παράλληλα με την εμπορική μας δραστηριότητα, προσφέρουμε και την υπηρεσία της Μελέτης και Εγκατάστασης Επαγγελματικού Ήχου και Φωτισμού.

Έχουμε υλοποιήσει με επιτυχία πολυποίκιλες και απαιτητικές εφαρμογές Ήχου και Φωτισμού σε χώρους Εστίασης & Ψυχαγωγίας, Ξενοδοχεία, Σχολεία & Πανεπιστήμια, Γυμναστήρια & Σχολές Χορού, Studio Ηχογράφησης, Θέατρα, Ιερούς Ναούς, Καταστήματα Λιανικής αλλά και Συναυλιακούς χώρους.

Κυρίαρχος στόχος μας είναι η ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας των πελατών μας και των υπηρεσιών που προσφέρουν, αξιοποιώντας στο μέγιστο τον επαγγελματισμό και την υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 09:30 – 18:00
Τρίτη 09:30 – 20:00
Τετάρτη 09:30 – 18:00
Πέμπτη 09:30 – 20:00
Παρασκευή 09:30 – 20:00
Σάββατο Κλειστά