Διαγωνισμός Για Τα 20 Χρόνια ADAM Audio!

Η ADAM Audio γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα Α7Χ White Glossy Special Edition!

Ο διαγωνισμός αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε η ADAM Audio να πει «ευχαριστώ» για την υποστήριξη του κόσμου στην ιδέα που έγινε εταιρία και μπορεί πλέον να γιορτάζει την αγάπη της για τη μουσική.

Η ADAM Audio ζητά από σας να πείτε τη δική σας ιστορία για το πως έγιναν οι τελευταίες δύο δεκαετίες ξεχωριστές για εσάς. Τραβήξτε και ανεβάστε σε Instagram ή Facebook μια φωτογραφία από το studio σας και μπείτε στο διαγωνισμό για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 3 μοναδικά δώρα!

Ο νικητής κερδίζει ένα Α7Χ White Glossy Special Edition, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα αποκτήσει τα ολοκαίνουρια ακουστικά ADAM SP-5 και ένα ζευγάρι studio monitors T5V αντίστοιχα.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει τυχαία από την ομάδα της ADAM Audio. Ο αριθμός των “like” δεν είναι κριτήριο και η προβολή προϊόντων ADAM Audio δεν είναι υποχρεωτική. Καμία αγορά δεν είναι απαραίτητη.

Μπορείτε να δηλώσετε έως και 31 Μαρτίου 2019 στις 12:00 μ.μ. (CET). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15 Απριλίου.

Για τους όρους του διαγωνισμού καθώς και για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ADAM Audio στο https://www.adam-audio.com/en/20yearsadamaudio/.