Arturia KeyLab 49 MKII Set
Arturia KeyLab 49 MKII Set Arturia KeyLab 49 MKII Set Arturia KeyLab 49 MKII Set Arturia KeyLab 49 MKII Set Arturia KeyLab 49 MKII Set Arturia KeyLab 49 MKII Set
-3 %

Arturia KeyLab 49 MKII Set

Σε Απόθεμα
Κωδικός Prostage 000019109
0 Αξιολογήσεις
516,00 € 532,00 € /Σετ
Σετ MIDI controller με πτυσσόμενη βάση
  • Περιλαμβάνει 1 MIDI controller KeyLab 49 MKII σε λευκό χρώμα και 1 μεταλλική βάση keyboard Gravity KSX-1
  • Ιδανικό για μουσικούς και μουσικές μπάντες
Warranty 2 Έτη Εγγύηση
Περιγραφή

Σετ MIDI controller με βάση keyboard

Αποτελείται από ένα πολυτελές MIDI controller KeyLab 49 MKII σε λευκό χρώμα και μία μεταλλική βάση keyboard Gravity KSX-1.

Arturia Keylab 49 MKII White - USB Midi controller keyboard με 49 πλήκτρα, σε λευκό 

Χαρακτηριστικά

Συνοδευόμενο λογισμικό

Κάθε έκδοση των KeyLab MkII συνοδεύεται από εξαιρετικά software instruments, περιλαμβάνοντας το εξαιρετικό Piano V, το Analog Lab με μια τεράστια συλλογή από ήχους, και το Ableton Live Lite. Κανένα άλλο controller δεν το πλησιάζει καν.

Πολυτελές keyboard

Διαθέτει το ίδιο πληκτρολόγιο με την ναυαρχίδα των συνθεσάιζερ της Arturia MatrixBrute, το KeyLab MkII επιτρέπει στους πληκτράδες πραγματικά να εκφραστούν με 49 νότες.

Modular συνδεσιμότητα

Συνδέστε τα synths και modules σας μέσω CV pitch, gate, και 2 modulation controls.

Ρυθμιζόμενες εισόδους

Το controller αυτό όχι μόνο διαθέτει sustain και expression εισόδους, αλλά και 3 ρυθμιζόμενες aux εισόδους, για πλήρη έλεγχο του ήχου σας, πάνω στην σκηνή ή στο στούντιο.

16 Pads

RGB performance pads πολλών λειτουργιών όχι μόνο σας επιτρέπουν να παίξετε κρουστά με ακρίβεια, αλλά επίσης μπορείτε να παίξετε pre-programmed ακόρντα, καθώς και να αλλάξετε εύκολα χάρτες ελέγχου .

Έλεγχος αφής

9 μεγάλα faders και 9 ποτενσιόμετρα σας δίνουν πλήρες έλεγχο στα DAW projects καθώς και στις παραμέτρους των οργάνων και των εφέ σας, χάρη στο ‘πανέξυπνο’ mapping.

Πλήρης ενσωμάτωση

Το KeyLab MkII δίνει πλήρες πρόσβαση σε κάθε στοιχείο από τα software instruments της Arturia. Το ιδανικό controller για κάθε ιδιοκτήτη V Collection.

DAW έλεγχος με μαγνητικά καλύματα

Με το KeyLab MkII, δεν χρειάζεται να μαντεύεται αν θα πατήσετε το σωστό κουμπί. Μαγνητικά καλύματα για τα 10 πιο δημοφιλή DAWs παρέχονται μαζί ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τις 16 εντολές transport.

Πολυτελής κατασκευή

Διαθέτει σασί αλουμινίου, με πραγματικό ξύλο στα πλαϊνά, και διαθέτει τις ίδιες εξαιρετικές αλουμινένιες ποδέλες mod και pitch bend με του MiniBrute 2. Το KeyLabMkII προσθέτει ποιότητα σε οποιδήποτε studio.

Κουμπιά γρήγορης πρόσβασης

Χρειάζεστε ήχο πιάνου? Πατήστε το piano button, και το περιλαμβανόμενο software Analog Lab 3 θα σας δείξει τι επιλογές έχετε.

Εγγύηση

2 έτη

 

Gravity ksx-1 - Βάση keyboard

Χαρακτηριστικά

  • Μεταλλική κατασκευή
  • Μέγιστο βάθος 400mm
  • Ύψος 100mm - 900mm
  • Μέγιστο φορτίο 55kg
  • Βάρος 2,98kg
  • Εγγύηση 5 έτη

Έγγραφα

User Manual
Άλλα προϊόντα από την κατηγορία Midi Keyboards
Αξιολογήσεις()
Γράψε μια Αξιολόγηση