Arturia MicroFreak V3
Arturia MicroFreak V3 Arturia MicroFreak V3 Arturia MicroFreak V3 Arturia MicroFreak V3 Arturia MicroFreak V3 Arturia MicroFreak V3 Arturia MicroFreak V3
BEST SELLER

Arturia MicroFreak V3

Προσωρινά Εξαντλημένο
Κωδικός Prostage 000020912
0 Αξιολογήσεις
332,00 € /Τεμάχιο
Hardware synthesizer
 • New Noise oscillator
 • 3 τρόποι ταλαντωτή Noise Engineering
 • Λειτουργία Unison
 • Αποθήκευση και φόρτωση προεπιλογών
 • Περισσότερες εργοστασιακές προεπιλογές και slots
Warranty 2 Έτη Εγγύηση
Περιγραφή

Ασυνήθιστο, διαφορετικό, μοναδικό, εξαιρετικό.

Πάρτε όλες αυτές τις λέξεις και κάποιες ακόμα και ίσως πλησιάσετε στο να πάρετε μια εικόνα του MicroFreak, του νέου σούπερ προσιτού hardware synth της Arturia!

Ένας πανίσχυρος ψηφιακός oscillator με πολλά modes, ένα αναλογικό φίλτρο, και ένα modulation matrix.

Το MicroFreak είναι ένα πανίσχυρο μικρό 'τέρας' το οποίο μπορεί να ακούγεται απαλό, άγριο, υπνωτικό, βαθύ, χαοτικό αλλά συγχρόνως αυθεντικό.

Διαθέτει ένα αρκετά εκφραστικό touch-keyboard το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση και το στυλ του μηχανήματος.

Είναι παραφωνικό, και διαθέτει presets!

Oscillator Modes

Ο ψηφιακός oscillator είναι προετοιμασμένος να κάνει πράγματα τα οποία άλλα synths δεν θα τολμούσαν. Με modes όπως Texturer, KarplusStrong, Harmonic OSC, Superwave, οι περιπετειώδεις μουσικοί θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν νέα μονοπάτια. Επίσης η συνεργασία με πολύ αξιόλογο κατασκευαστή Eurorack την Mutable Instruments, συμπεριλαμβάνοντας τον Plaits oscillator με επιπλέον παραφωνία.

Touch Keyboard με Aftertouch

Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και ασυνήθιστο . Το touch plate του MicroFreak είναι γρήγορο, φυσικό, και εκφραστικό. Μπορεί να υπολογίσει την πίεση, και προσφέρει πολυφωνικό aftertouch!

Αναλογικό φίλτρο

Τα ετερώνυμα έλκονται, για αυτό ζευγαρώσαμε ψηφιακό oscillator με αναλογικό φίλτρο . Εμπνευσμένο από το θρυλικό 12dB SEM φίλτρο της Oberheim , μπορείτε να το κάνετε να ουρλιάζει ή να ψιθυρίζει αναλόγως με τα κέφια σας. Το φίλτρο έχει επίσης την δυνατότητα auto-oscillate!

Modulation Matrix

Κυριεύστε το κύκλωμα με το5x7 matrix του MicroFreak.

Arpeggiator και Step Sequencer

Καταγράψτε μέχρι και τέσσερις αυτοματισμούς , εισάγετε νότες ανά step ή χρησιμοποιήστε τις καινοτόμες επιλογές randomization. Το step sequencer του MicroFreak και το arpeggiator είναι πανίσχυρα και πολύ εύκολα στην χρήση.

Πίσω μέρος

Αντιθέτως με άλλα synths, το πίσω μέρος του MicroFreak δεν έχει όρια. Με πλήρης συνδεσιμότητα, το MicroFreak προσφέρει CV/Gate: Pitch Out, Gate Out και Pressure Out, Clock In και Out, MIDI In και Out, και USB.

OLED οθόνη

Πάρτε όσο οπτικό feedback χρειάζεστε με μια στυλάτη, high-definition OLED οθόνη. Η πρώτη σε προϊόντα της Arturia.

Χαρακτηριστικά

 • New Noise oscillator: μορφοποίηση μεταξύ particle noise, λευκού θορύβου και ενός μεταλλικού θορύβου που θυμίζει ένα συνθετικό πιατίνι. Μια συναρπαστική νέα φωνή που θα ανοίξει δυναμικές νέες δυνατότητες ντράμς και κρουστών στο MicroFreak.
 • Chord Mode: κρατώντας πατημένο το κουμπί Paraphony και παίζοντας μερικές νότες, προγραμματίζετε τη συγχορδία και στη συνέχεια επαναλάβετε το σχήμα με ένα μόνο πλήκτρο.
 • Scale quantization: Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το scale quantization στην αγαπημένη σας κλίμακα. Όταν ενεργοποιηθεί, οι "λευκές νότες" στο πληκτρολόγιο αναπαράγουν την κλίμακα που έχετε επιλέξει. Δεν υπάρχουν άλλες λανθασμένες νότες!
 • Sequencer streamlining: στην έκδοση 2, μπορείτε τώρα να αντιγράψετε εύκολα το μοτίβο Α στο μοτίβο Β άμεσα.
 • Matrix initialize: πριν από την έκδοση 2, αν θέλετε να καθαρίσετε το Matrix όλων των δρομολογήσεων, θα πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα. Τώρα μπορείτε απλά να κρατήσετε το Shift και να εκτελέσετε ένα παρατεταμένο πάτημα στον encoder, και θα καθαρίσει!

Βελτιώσεις

 • Το MicroFreak εμφανίζει τώρα οπτική ένδειξη ακόμα και όταν ο τοπικός έλεγχος είναι απενεργοποιημένος
 • Ο Τοπικός έλεγχος του synth μεταφράζει τώρα το USB σε MIDI Out
 • Η λυχνία εγγραφής τώρα αναβοσβήνει σε κάθε κτύπο, αντί για τα 16α
 • Για να ενημερώσετε το synth σας, απλά συνδέστε το στον υπολογιστή σας, φορτώστε το Arturia MIDI Control Center και πατήστε το κουμπί "update" για το MicroFreak

Χαρακτηριστικά Version 3

 • 3 τρόποι ταλαντωτή Noise Engineering
 • Bass, SawX, Harm: 3 νέοι αλγόριθμοι που επίσης περιλαμβάνονται στην ευέλικτη μονάδα Virt Iter της Noise Engineering, προσφέροντας πρόσθετο αρμονικό χρώμα, κύμα, διαμόρφωση φάσης και πολλά άλλα. Το Digital δεν ακούγεται ποτέ τόσο βρώμικο
 • Λειτουργία Unison: Έως και 4 φωνές unison είναι τώρα διαθέσιμες για όλους τους τύπους ταλαντωτών, με απλή διάδοση έως 12 ημιτόνων που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως προορισμός διαμόρφωσης. Κάντε τα μπάσα σας μεγαλύτερα και τις μελωδίες σας πιο τεράστιες από ποτέ
 • Ο αριθμός των προεπιλεγμένων slots αυξήθηκε από 256 σε 384, δίνοντάς σας περισσότερο χώρο για να κάνετε το MicroFreak δικό σας - αυτό περιλαμβάνει ακόμη και 96 ακόμη εργοστασιακές προεπιλογές για περισσότερη μουσική τρέλα
 • Οι βελτιώσεις στη λειτουργία προεπιλογής καθιστούν το MicroFreak ευκολότερο και πιο διαισθητικό από ποτέ, συμπεριλαμβανομένης της φόρτωσης της τελευταίας αποθηκευμένης προεπιλογής κατά την επανεκκίνηση και τη διατήρηση πάντα της πιο πρόσφατης συγχορδίας της λειτουργίας Chord στη αποθηκευμένη σας προεπιλογή.

Έγγραφα

User Manual
Αξιολογήσεις()
Γράψε μια Αξιολόγηση