Πολιτική Επιστροφών & Αντικατάσταση

Για όλες τις παρακάτω περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων, πρέπει να σημειώσετε ότι δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία με την Prostage, είτε μέσω τηλεφώνου στο +30 210 2130405-6, είτε με e-mail στο [email protected].

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας Prostage σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε είκοσι(20) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο θελήσετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών, όπου σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994 το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, κλπ).

Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς τα παραλάβατε (σφραγισμένα και σε καμία περίπτωση ανοιγμένα ή χρησιμοποιημένα).

Για την επιστροφή των προϊόντων θα επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα αποστολής.

Για όλες τις περιπτώσεις, το προϊόν προς αντικατάσταση-επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από προϊόντα που έχετε επιστρέψει, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που το ηλεκτρονικό κατάστημα θα παραλάβει τα προϊόντα.

Θα παρακαλούσαμε κατά τη στιγμή της παραλαβής να ελέγχετε προσεχτικά το προϊόν. Σε περίπτωση λάθος αποστολής προϊόντος, μας στέλνετε το προϊόν πίσω και σας στέλνουμε το σωστό αναλαμβάνοντας τα έξοδα μεταφοράς.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του καταστήματος Prostage.

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στο κατάστημα της Prostage, στη Διεύθυνση Λέσβου 58, 111 47 Γαλάτσι, Αθήνα.