Ανακαλύψτε τις Νέες πεταλιέρες Mooer στο Prostage!

 

Ανακαλύψτε τις Νέες πεταλιέρες Mooer στο Prostage!

 

Μία από τις πλέον ολοκληρωμένες σειρές σε Multi-Effects υψηλής ποιότητας βρίσκεται ετοιμοπαράδοτη στο Prostage!

Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα GE-100, GE-150, GE-200, GE-250 και GE-300 LITE.

 

Mooer GE-100

Με τη χρήση μιας εντελώς νέας ψηφιακής πλατφόρμας, το GE-100 παρέχει τον πιο αυθεντικό, σύγχρονο και πλούσιο τόνο.

Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κάποια προσομοίωση stompbox, προσομοίωση ενισχυτή ή κάποιο άλλο εφέ από την προσφερόμενη γκάμα της Mooer, αυτό το πολυεφέ κιθάρας τα παρέχει όλα.

Με εύκολο χειρισμό και ευέλικτο στη λειτουργία του, μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό ήχο!

Mooer GE-150

Το GE-150 έρχεται εξοπλισμένο με 55 μοντέλα ενισχυτών υψηλής ποιότητας, 151 διαφορετικά εφέ και ένα απλό περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη, ενισχυμένο με ένα πλήρως λειτουργικό expression pedal.

Με δυνατότητα OTG, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφούν απευθείας σε συμβατή συσκευή από οπουδήποτε!

Mooer GE-200

Η Mooer δημιούργησε αυτόν τον επεξεργαστή πολλαπλών εφέ, για να προσφέρει μία απαράμιλλη μοντελοποίηση ενισχυτών και μια εκπληκτική ποικιλία εφέ και χαρακτηριστικών, τα οποία, σε συνδυασμό με την τιμή του, θα εντυπωσιάσουν σίγουρα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Διαθέτει 55 μοντέλα ενισχυτών που αναπαράγουν πλήρως τον τόνο, την χροιά και την αίσθηση των αυθεντικών πρωτοτύπων.

Αυτό το mini floorboard περιέχει μια ολόκληρη σειρά ψηφιακών εφέ υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβανομένων compressors, drives, noise gates, EQ’s, modulation, pitch, filters, delays και reverbs!

Mooer GE-250

Προσφέροντας IR υποστήριξη και περισσότερες δυνατότητες από τον μικρό αδερφό GE-200, το GE-250 προσφέρει πολλαπλά εφέ, όπως 70 ψηφιακά μοντέλα ενισχυτών, πάνω από 180 διαφορετικά εφέ, προσαρμόσιμη αλυσίδα εφέ, τύμπανο, μετρονόμο, Looper 70 δευτερολέπτων και εύκολα προσαρμόσιμες και αποθηκευμένες προεπιλογές.

Διαθέτει επίσης και Tone Capture, για να δημιουργήσετε τα δικά σας ψηφιακά μοντέλα ενισχυτών!

Mooer GE-300 Lite

Το GE-300 Lite ξεκινά με 108 ψηφιακά μοντέλα ενισχυτών βασισμένα στην τεχνολογία μη γραμμικών ενισχυτών Mooer, 43 εργοστασιακές καμπίνες, πλήρως εξοπλισμένο φορτωτή IR και ένα πλήρες συμπλήρωμα κλασικών και σύγχρονων εφέ, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να επεκταθούν εκμεταλλευόμενοι τις πλατφόρμες GE Labs και MOOER Studio της MOOER.

Το TONE CAPTURE περιλαμβάνεται επίσης στο GE-300 Lite για να επιτρέπει ψηφιακές αναπαραστάσεις κιθάρων, ενισχυτών και studio monitors ηχείων.

Το AMP MODE σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε και να καταγράψετε τον πραγματικό σας ενισχυτή, το GUITAR MODE σας επιτρέπει να καταγράψετε τα χαρακτηριστικά EQ του οργάνου σας και το CAB MODE παρέχει ένα εργαλείο all-in-one για τη δειγματοληψία speaker cabinets και τη δημιουργία των δικών σας αρχείων IR.

Όλα αυτά τα στοιχεία βασίζονται σε δύο SHARC DSP chips με ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια σειρά από λειτουργίες επαγγελματικού ελέγχου και επιλογές I / O που παρέχουν πλήρη έλεγχο στη σκηνή ή στο στούντιο.

www.Prostage.gr

Η ανάρπαστη σειρά GE της Mooer βρίσκεται πλέον ετοιμοπαράδοτη στο Prostage και υπόσχεται να απογειώσει τον ήχο σας!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες δυνατότητες των πολυεφέ εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, τηλεφωνικά στο 210 2130405-6, μέσω email στο [email protected] και στη σελίδα μας στο Facebook και το Instagram.

 

Με εκτίμηση,

Prostage