Electro Voice Gold Partner - Live Demo @ Prostage!

 

Electro Voice Gold Partner

 

Εμείς το Prostage, ως επίσημος Gold Partner των αναγνωρισμένων brands Electro Voice και Dynacord, παρουσιάζουμε σε Live Demonstration τα Best Seller προϊόντα των δύο εταιριών.

Δυναμώστε τη διάθεσή σας και ελάτε στον χώρο μας για να ακούσετε από κοντά τις πιο δημοφιλείς σειρές φορητών, επαγγελματικών ηχείων Electro Voice και να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο γνωστά μικρόφωνα χειρός της αγοράς!

Οι διάσημες σειρές ηχείων ZLX Bluetooth, EKX και ELX200 παρουσιάζονται ολοκληρωμένες με αυτοενισχυόμενα ηχεία και subwoofers, τα ευέλικτα φορητά συστήματα ηχείων EVOLVE-30M & EVOLVE-50M παρουσιάζονται προς άμεση σύγκριση, ενώ από μικρόφωνα παρουσιάζονται τόσο τα ενσύρματα χειρός της σειράς ND, όσο και τα ασύρματα της σειράς RE320.  

Τέλος, ο τελικός ενισχυτής Dynacord L-1300, άξιος εκπρόσωπος της επιτυχημένης σειράς ενισχυτών L, είναι εδώ για να σας πείσει ότι αποτελεί την άριστη επιλογή, είτε πρόκειται για live εμφανίσεις, είτε για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Οποιαδήποτε εφαρμογή κι αν θέλετε να υλοποιήσετε, μπορείτε να τη συζητήσετε με εμάς και να βρούμε μαζί την ιδανική για εσάς λύση.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας, κατά προτίμηση με κλείσιμο ραντεβού στο τηλ. +30 210 2130405 ή στο [email protected] ούτως ώστε να τηρούνται πάντα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19.

 

Με εκτίμηση,

Prostage