M-Audio Oxygen Pro Series – The New Midi Keyboards

 

M-Audio Oxygen Pro Series – The New Midi Keyboards

 

Η M-Audio ανακοινώνει την Oxygen Pro, την ολοκαίνουργια σειρά επαγγελματικών keyboard midi controllers.

Η νέα σειρά είναι ιδανική για όσους αναζητούν επαγγελματική ποιότητα, μέγιστο έλεγχο των εικονικών οργάνων τους καθώς και επιλογές αναπαραγωγής ακριβείας σε ένα διασκεδαστικό και εύχρηστο χειριστήριο.

Τα midi keyboards M-Audio Oxygen Pro είναι τα απόλυτα εργαλεία studio και live απόδοσης, που σας επιτρέπουν να είσαστε πάντα εστιασμένοι στη δημιουργία μουσικής και όχι στον προγραμματισμό του λογισμικού σας.

Η σειρά περιλαμβάνει τα USB powered μοντέλα Oxygen Pro 61, Oxygen Pro 49, Oxygen Pro 25 και Oxygen Pro Mini.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν οθόνη OLED, τεχνολογία smart chord και smart scale, auto-mapping, ενσωματωμένο arpeggiator και επανάληψη νότας, όλα απαραίτητα για τη σύγχρονη μουσική παραγωγή.

Τα Oxygen Pro 25, 49 και 61 διαθέτουν 16 pads (velocity-sensitive) με οπίσθιο φωτισμό RGB, 9 ρυθμιζόμενα faders (εκτός από το Pro 25), 8 ρυθμιζόμενα κουμπιά, έξοδο MIDI 5 ακίδων και ένα απίστευτα ομαλό πληκτρολόγιο που παρέχει μέγιστο έλεγχο του λογισμικού σας.

Το Oxygen Pro Mini διαθέτει 8 pads, 4 κουμπιά και 4 faders, σε μία πραγματικά συμπαγή σχεδίαση.

Εξερευνήστε τους κόσμους της ελεύθερης έκφρασης και της δημιουργικότητας, ζωντανέψτε εύκολα τις ιδέες παραγωγής σας μέσα από τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά midi keyboards της M-Audio.

 

Με εκτίμηση,

Prostage